Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ελληνική πάλη, ενώ αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε με τη μητέρα του να πουλήσει χρυσαφικά, προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί σε αγώνες.

“Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες.

Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε”, τόνισε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

“Ο παλαιστές είμαστε πάντα οι πιο φτωχοί. Ζητάμε μία μικρή στήριξη, δεν ζητάμε πολλά. Την προετοιμασία μας, λίγο κάποιο χαρτζιλίκι για τα έξοδα του να μπορείς να κάνεις σωστή διατροφή. Μιλάμε για 300 ευρώ, όχι κάτι παραπάνω”, πρόσθεσε.

“Ο αθλητισμός πεθαίνει κι είναι πολύ κρίμα”, κατέληξε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος θα ξεκινήσει προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: true.gr