Η ηθοποιός Νίκη Βακάλη μίλησε στο Πρωινό για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη ως βοηθός του, αλλά και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Σε φίλες μου που θέλανε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη, τους έλεγα να μην πάνε. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να πω ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται… Δεν θέλω τη ψυχή μου να την κάνω κουβάρι προκειμένου να… Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Εγώ που είμαι άσχετη σε σχέση με άλλους στον χώρο… Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος» είπε η Νίκη Βακάλη στον Γρηγόρη Μπάκα.

Και πρόσθεσε: «Έγινε κάτι λεκτικό και γύρισα σπίτι μου, και δεν είχα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω να πάω αύριο στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Και αυτά που με πονάνε, και αυτά που με πληγώνουν και αυτά που με τρομάζουν».

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ή ότι θα τον βρίσω μπροστά σε συναδέλφους και δεν θέλω» δήλωσε στη συνέχεια η Νίκη Βακάλη.

Όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός, υπήρξε για έναν χρόνο μαθήτρια του Δημήτρη Λιγνάδη. «Όλοι μία αρρώστια την αντιλαμβανόμασταν, η οποία ήταν σε ένα πλαίσιο καλλιτεχνικό…».

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr