Ήταν μόλις 49 ετών
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ένας εκ των βασικών συντελεστών της δημοφιλούς εκπομπής «MythBusters», ο μηχανικός Γκραντ Ιμαχάρα. Πέθανε από ανεύρυσμα στα 49 του χρόνια. Ο Γκραντ Ιμαχάρα, ένας εκ των παρουσιαστών της γνωστής εκπομπής, ήταν πολύ γνωστός για τα ρομπότ που έφτιαχνε.

«Είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα για τον Γκραντ. Ήταν ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Discovery, ένας πραγματικά θαυμάσιος άντρας. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένειά του» ανέφερε στη δήλωσή του στο Hollywood Reporter το κανάλι. O Γκραντ ήταν εξπέρ στην ρομποτική. Έγινε μέλος της εκπομπής το 2005 και παρέμεινε μέχρι το 2014. Το 2016 ενώθηκε ξανά με τους άλλους δύο παρουσιαστές των Mythbusters Tory Belleci και Kari Bryton στη σειρά του Netflix White Rabbit Project, που κράτησε για μία σεζόν.

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε viral καθώς έφτιαξε ένα ρομποτικό μωρό Yoda από το Star Wars. Ο πρώην συν-οικοδεσπότης των «MythBusters» Αντάμ Σάβατζ έγραψε στο Twitter:

«Είμαι χαμένος. Δεν έχω λόγια. Έχω βρεθεί σε δύο μεγάλες οικογένειες με τον Γκραντ Ιμαχάρα τα τελευταία 22 χρόνια. Ο Γκραντ ήταν ένας πραγματικά λαμπρός μηχανικός, καλλιτέχνης και παρουσιαστής, αλλά και ένα τόσο γενναιόδωρο, φιλόξενο και ευγενικό άτομο. Η συνεργασία με τον Γκραντ ήταν πολύ διασκεδαστική. Θα μου λείψει ο φίλος μου».

Δείτε το βίντεο και παρακάτω το tweet του Αντάμ Σάβατζ:

Πηγή: true.gr