Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί – Θα έκανε το επόμενο διάστημα και νέα επιχειρηματικά βήματα – Μοίραζε την ζωή του μεταξύ Ιωαννίων, Βόλου και Αθήνας

Σήμερα το απόγευμα στις 16:00 συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον δραστήριο επιχειρηματία με καταγωγή από την Καλαμάτα, που χθες έφυγε από την ζωή από επιπλοκές του κορωνοϊού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο 48χρονος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν από περίπου είκοσι ημέρες, ενώ η υγεία επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διασωληνωθεί. Όπως αναφέρει στο protothema.gr συγγενικό του πρόσωπο ο επιχειρηματίας δεν αντιμετώπιζε κανένα υποκείμενο νόσημα ενώ ήταν ανεμβολίαστος: «Ήταν μια χαρά παλικάρι, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Νόσησε πριν από είκοσι μέρες στα Γιάννενα όπου βρισκόταν για δουλειές με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί. Τώρα τι συνέβη και δεν τα κατάφερε δεν ξέρω. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντιεμβολιαστής απλά δεν είχε κάνει το εμβόλιο» αναφέρει το συγγενικό του πρόσωπο.

Στην συνέχεια προσθέτει: «Ήταν ένας δραστήριος επιχειρηματίας που μοίραζε την ζωή του μεταξύ Ιωαννίνων, Βόλου και Αθήνας. Το τελευταίο του μαγαζί στου Ζωγράφου που θα άνοιγε το επόμενο διάστημα δεν πρόλαβε να το ανοίξει. Κρίμα αφήνει πίσω ένα μεγάλο κενό κι ένα μικρό παιδί που τόσο λάτρευε και αγαπούσε. Θεωρώ πως δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο γιατί εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ταξίδευε συνεχώς».

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr