Ο Παύλος Γαλακτερός, το «καλό παιδί» του Survivor, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/5) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη Τετάρτη.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν – όπως και όλους τους παίκτες – οι άνθρωποι της παραγωγής, αλλά στο σπίτι τον περίμεναν όπως ήταν αναμενόμενο με μεγάλη αγωνία ο πατέρα του, Νάσος Γαλακτερός, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και η μικρή του αδερφή στην οποία Ο Παύλος, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα είχε φροντίσει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και να δώσει την δική του παραγγελία. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος γιος του Νάσου Γαλακτερού ζήτησε από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να του ετοιμάσει το φαγητό που του είχε λείψει περισσότερο και αυτό δεν είναι άλλο από τα γεμιστά.

Εκείνη, που του έχει τεράστια αδυναμία δε γινόταν να του χαλάσει χατίρι και μπήκε στην κουζίνα προκειμένου να ετοιμάσει το φαγητό για να το βρει έτοιμο ο Παύλος όταν επιστρέψει στο σπίτι. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Dot δημοσίευσε και ένα Instastory σχολιάζοντας: “Παραγγελία από Άγιο Δομίνικο”

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr