Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο Μανωλάκης από το «Καφέ της Χαράς» μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει.

Ο ηθοποιός αφοπλιστικά ειλικρινής στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 όπου πρωταγωνιστεί και για τις εξελίξεις που θα έχει ο ρόλος του, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

«Στα οικονομικά έχω περάσει φάσεις που είμαι τρομακτικά άνετα και φάσεις που είμαι τρομακτικά στενά. Είχα κάποια λεφτά και τα έδωσα για ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν των δικών μου κυβικών. Μετά είχα 3,5 ευρώ και δεν μπορούσα να βάλω ούτε βενζίνη. Επειδή δεν είχα χρήματα, ζούσα κάποιες μέρες χωρίς ρεύμα γιατί μου το είχαν κόψει», είπε ο Πάρης Σκαρτσολιάς στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο ηθοποιός μίλησε και για το Καφέ της Χαράς: «Σιγά σιγά τα πλησιάζω τα 30, δεν τα φτάνω, αλλά πλησιάζω. Τα γυρίσματα πάνε με γοργούς ρυθμούς, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα γυρίσματα είναι σε μια γραμμή και πάνε… τρένο, κάνουμε γυρίσματα συνέχεια. Αν ο Χάρης Ρώμας ήταν θετικός στον κορονοϊό θα το ήξερα. Συνέχεια κάνουμε τεστ και προσπαθούμε να κρατάμε αποστάσεις, όσο γίνεται.

Προς το παρόν δεν έχουμε δει ερωτική σκηνή, φαντάζομαι στο μέλλον κάτι θα υπάρξει. Ο Χάρης είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, οπότε δεν μου κάνει πλάκα που φιλάω την ανιψιά του. Δεν ξέρω αν ο Μανώλης θα παντρευτεί τη Βάλια ή την Αρετή. Δεν ξέρω αν θα παντρευτεί ο Μανώλης ή ο μπαμπάς Πόπωτας, αλλά ξέρω ποιος θα φτάσει κοντά στο γάμο», σχολιάζει.

Πηγή: true.gr