Πάνος Καλίδης ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που αν και αγωνιστικά δεν είχε τις καλύτερες επιδόσεις κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό όχι μόνο του τηλεοπτικού κοινού αλλά και όλων των συμπαικτών του. Ο ίδιος αν και δεν μπορούσε να χαρίσει πολλούς πόντους στην ομάδα του, προσπαθούσε να βοηθά όσο το δυνατόν περισσότερο στην καλύβα μαγειρεύοντας και κάνοντας διάφορες κατασκευές.

Τελικά όμως αποφάσισε να αποχωρήσει αφού όπως είπε, ξέρει ότι δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό και προτιμά να αφήσει εκείνους που έχουν περισσότερες αγωνιστικές ικανότητες να παλέψουν για το έπαθλο με εκείνον να επιστρέφει στην σύζυγό του Λεάννα Μάρκουγλου και τα τρία τους παιδιά.

Όλο αυτό το διάστημα, πίσω στην Ελλάδα η σύζυγός του και τα παιδιά του τον παρακολουθούσαν από το σπίτι τους στέλνοντάς του τη θετική τους ενέργεια. Ο Πάνος Καλίδης και η οικογένειά του έχουν επιλέξει να ζουν στη Γλυφάδα, σε ένα σπίτι που επικρατούν οι λευκοί τόνοι αλλά και το ξύλο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο παρελθόν πρόκειται για ένα σπίτι περίπου 20ετίας, και έκτασης 300 τετραγωνικών μέτρων. Το σπίτι κοσμείται μια μεγάλη τραπεζαρία, χρήσιμη για μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ στο σαλόνι του σπιτιού βρίσκεται ένας μεγάλος λευκός οικογενειακός καναπές. Ακριβώς απέναντι είναι τοποθετημένη η τηλεόραση αλλά και το τζάκι που περιστοιχίζεται από πέτρα.


Το ισόγειο με τον επάνω όροφο συνδέεται με μια ξύλινη σκάλα. Εκεί βρίσκονται τα υπνοδωμάτια. Ένα για τις δυο κόρες του, ένα για τον γιο του αλλά και η δική του κρεβατοκάμαρα με τη σύζυγό του στο κέντρο της οποίας βρίσκεται ένα μεγάλο κρεβάτι σε μαύρη απόχρωση.

Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει ένας μεγάλος κήπος όπου όλη η οικογένεια απολαμβάνει όμορφες στιγμές και παιχνίδια.

Πηγή: true.gr