Αγνώριστη η Κατερίνα Παναγοπούλου σε σορτς και crop top στην παραλία.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αφού είναι το κορίτσι που κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αυτό το διάστημα μακριά από ειδήσεις, πλατό και ενημέρωση, πήρε την άδεια της και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πέταξε τα ταγιέρ και το στιλ της παρουσιάστριας φορώντας πλέον τα ωραία της σορτς, φορέματα και μαγιό κάνοντας μοναδικές και πάντα στιλάτες και σικάτες εμφανίσεις στην παραλία.

Είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος, πάντα όμως το ίδιο όμορφη και λαμπερή.

Δες την gallery όπως ποτέ άλλοτε

Αγνώριστη η Κατερίνα Παναγοπούλου σε σορτς και crop top στην παραλία.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αφού είναι το κορίτσι που κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Αυτό το διάστημα μακριά από ειδήσεις, πλατό και ενημέρωση, πήρε την άδεια της και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Πέταξε τα ταγιέρ και το στιλ της παρουσιάστριας φορώντας πλέον τα ωραία της σορτς, φορέματα και μαγιό κάνοντας μοναδικές και πάντα στιλάτες και σικάτες εμφανίσεις στην παραλία

Άλλος άνθρωπος

Η όμορφη anchorwoman είχε παραδεχτεί στο παρελθόν για τη δουλειά της:

«Ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας σκληρός και εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος εν συνόλω. Η αλήθεια είναι πως κάνοντας για χρόνια οικονομικό ρεπορτάζ έβλεπα ότι ήμασταν πολύ λίγες οι γυναίκες στο συγκεκριμένο πεδίο. Από την άλλη, ο φακός αγαπά τις γυναίκες. Η όποια δυσπιστία αντιμετώπισα ήταν για τον χρόνο που μεσολάβησε από το «Κατερίνα, θα πας να καλύψεις το νέο ασφαλιστικό» μέχρι το «Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, το ασφαλιστικό περιλαμβάνει…».

Εννοώ πως το βασικό είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Αν δουλεύεις, πείθεις. Αν «τα λες», σε επιλέγουν. Τα ΜΜΕ κοιτούν τον ανταγωνισμό, είναι σκληρά και δεν κάνουν χάρες. Θέλουν να τους φέρνεις το ρεπορτάζ. Αν έχεις το ρεπορτάζ, είναι περιττή η πληροφορία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα».

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr