Τι είπε η μέχρι πρότινος στενή συνεργάτης του Μένιου Φουρθιώτη, Νανά Παλαιτσάκη, για τις τελευταίες εξελίξεις με τον γνωστό παρουσιαστή.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» του Alpha, μίλησε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη. Μεταξύ άλλων, πέρα από τα προσωπικά της προβλήματα υγείας και όχι μόνο, κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις με τον Μένιο Φουρθιώτη. Όπως είπε, έπεσε από τα σύννεφα… δυο φορές. Αρχικά όταν αποκαλύφθηκε η απάτη με τις ταυτότητες της ΕΣΗΕΑ και στη συνέχεια με την προφυλάκιση του γνωστού παρουσιαστή για τις υπόλοιπες υποθέσεις. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως και βλακώδη τη συμπεριφορά του σε αποστροφή του λόγο της.

«Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι…», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

«Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : newsbomb.gr

Πηγή: true.gr