Γατούλες για κατοικίδια έχουν αυτοί οι διάσημοι γονείς.

Η κατοχή ενός κατοικίδιου μπορεί να είναι μια εμπειρία για ένα παιδί. Ένα καλά επιλεγμένο κατοικίδιο μπορεί να φέρει χαρά, καθώς επίσης να αποτελέσει μια ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν πολύτιμα μαθήματα ζωής, καθώς φροντίζουν ένα ζωντανό πλάσμα.
Τα κατοικίδια ζώα μπορούν να διδάξουν στα παιδιά την ευθύνη και την αξιοπιστία τους με την καθοδήγηση των γονέων.
Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παρακάτω διάσημοι Έλληνες γονείς και γι’ αυτό έχουν επιλέξει για κατοικίδιο μια γάτα. Δεν την επέλεξαν μόνο επειδή είναι γλυκιά, χαριτωμένη και χνουδωτή αλλά επειδή η συντροφιά της στα παιδιά κάνει καλό στην υγεία τους.

Όσοι δεν το γνωρίζετε οι γάτες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών και αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατοχή γάτας στο σπίτι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής ενός παιδιού μάλιστα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του αριθμού των αναπνευστικών λοιμώξεων και του κρυολογήματος και στην προστασία από την ανάπτυξη αλλεργιών και άσθματος αργότερα στη ζωή του.

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε μια γάτα και εσείς, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα των παρακάτω διάσημων μαμάδων και μπαμπάδων.
Αλήθεια γνωρίζατε ότι η Φαίη Σκορδά έχει αδυναμία στις γάτες; Η ίδια έχει πει μέσα από την εκπομπή της ότι οι γάτες της τη βοηθούν να διώχνει το άγχος, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες τους.

Ποιοι άλλοι όμως έχουν γατούλες στο σπίτι και τα παιδιά τρελαίνονται να παίζουν μαζί τους; Δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου.

Η κόρη της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά.

Ο γιος του Νίκου Ορφανού

Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη

Οι γιοι της Φαίης Σκορδά

Ο γιος της Ανέτ Αρτάνι

Πηγή: true.gr