Άννα Βίσση: Η τραγουδίστρια διαθέτει μια πολύ ωραία φωνή αλλά και μία πολύ έντονη παρουσία πάνω στη σκηνή. Το εκκεντρικό στυλ της, η ροκ διάθεσή της και ο τρόπος που ερμηνεύει έχουν αφήσει ιστορία από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ως σήμερα. Μία ιστορία που είναι αρκετά γνωστή στο πανελλήνιο, είναι πως η Άννα Βίσση είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, για την ακρίβεια έναν θυελλώδη δεσμό που δεν έληξε πολύ καλά με εκείνη στην πορεία να τον προσβάλει δημόσια.

Η σχέση της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Νταλάρα είναι από τις πιο γνωστές του παρελθόντος στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους δύο πάντως να μην έχουν χωρίσει πολύ καλά και την τραγουδίστρια να βρίσκει πάντοτε αφορμή να του επιτεθεί. Οι δυο τους ξεκίνησαν επαγγελματική συνεργασία αρχικά όμως αυτή εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και πολλοί ήταν εκείνοι τότε που υποστήριζαν πως σύντομα θα έφτανε στα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα τρίτο πρόσωπο όμως, ο τραγουδιστής Πάνος Λαμπρόπουλος ο οποίος εμφανιζόταν μαζί της σε μπουάτ της εποχής στάθηκε η αφορμή για να αρχίσουν ανάμεσα στο ζευγάρι οι τριγμοί, μέχρι που ήρθε το τέλος ανάμεσά τους.

Άννα Βίσση: Η σχέση με κορυφαίο τραγουδιστή που δεν κράτησε

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη σχέση που έχει καταγράψει η Βίσση, προτού παντρευτεί τον Νίκο Καρβέλα. Νωρίτερα, μάλιστα, ένας άλλος πασίγνωστος τραγουδιστής ήταν εκείνος, που είχε μπει στη ζωή της.

Ο άνδρας αυτός, φυσικά, ήταν ο Κώστας Τουρνάς, ο οποίος τότε μεσουρανούσε στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η σχέση τους ακροβατούσε ανάμεσα στην έλξη και το φλερτ όμως ποτέ δεν έφτασε να γίνει σχέση καθώς τότε η Άννα Βίσση ήταν μικρό κορίτσι και ξεκινούσε μία μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.

Πηγή: true.gr