Μία ασύλληπτη τραγωδία συνταράσσει την Κρήτη, αφού ένας 50χρονος με τον 16χρονο ανιψιό του έχασαν τη ζωή τους, καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με δεξαμενές

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνταράσσει την Κρήτη, αφού ένας 50χρονος μαζί με τον 16χρονο ανιψιό του, έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές δέκα τόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ο άτυχος 16χρονος έχει ένα δίδυμο αδελφό. Όσο οι ώρες περνούσαν η ανησυχία του αδερφού του για τον 16χρονο και τον θείο του, μεγάλωνε καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Αμέσως ο έφηβος ενημέρωσε τον πατέρα του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι ο πατέρας του 16χρονου αγοριού ήταν εκείνος που βρήκε νεκρό τον γιο και τον αδερφό του στη δεξαμενή.

Πάντως, εξετάζεται σύμφωνα πάντα αστυνομικές πηγές – κάτι το οποίο θα φανεί από την πορεία της έρευνας – αν έπεσε πρώτα στην δεξαμενή ο 16χρονος, καθώς ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και στην προσπάθεια του, να τον πιάσει έπεσε και ο 50χρονος θείος του, ή και το αντίστροφο.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: thetoc.gr

Πηγή: true.gr