Η αγαπημένη ιστορία μικρών και μεγάλων, «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ ανεβαίνει από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.

«Είναι ένα κάλεσμα σε όλους, μικρούς και μεγάλους να ακούσουν τη «μουσική από τα βήματα ενός φίλου», όπως λέει η Αλεπού.

Είναι μια ιστορία για τη φιλία, την αγάπη, τις θυσίες, την αλήθεια, αξίες που έχουν σημαντικές πλέον θέσεις στη ζωή μας, γιατί σήμερα ξαναγυρίζουμε στους ισχυρούς δεσμούς που θα μας κρατήσουν κοντά.

Στον ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα θα είναι ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από κωμικούς ρόλους, μεταμορφώνεται κυριολεκτικά στον μικρό πρίγκιπα, όπως μαρτυρά η αφίσα της θεατρικής παράστασης του κλασσικού λογοτεχνικού έργου.

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram και είναι πραγματικά αγνώριστος. Με βαμμένα ξανθά μαλλιά, μακιγιάζ στο πρόσωπο με ροζ μάγουλα, κατάλευκη επιδερμίδα αλλά και το χαρακτηριστικό πράσινο κοστούμι του ήρωα με το κόκκινο τριαντάφυλλο, η μεταμόρφωσή του είναι άκρως επιτυχημένη!

Το μακιγιάζ είναι του George Keramidas και η φωτογραφία του Tony Kris.

Πηγή: true.gr