Δεν είναι τυχαίο ότι τα posts του Ευθυμιάδη δέχονται βροχή από likes.

Από το 2006, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι αχώριστος με την Άννα Δημητρίεβιτς. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη που γεννήθηκε το 2009.

Ο Ευθυμιάδης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, έχει έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram και κάθε του post γίνεται viral.

Η σχέση με την Άννα Δημητρίεβιτς
Ο 54χρονος ηθοποιός είναι περισσότερα από 15 χρόνια ζευγάρι με την Άννα Δημητρίεβιτς και γνωρίστηκαν στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Για την Άννα».

Μιλώντας παλιότερα για τη σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, ο Ευθυμιάδης είχε πει χαρακτηριστικά:

«Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Το μάθημα που πήρα από την άλλη κοπέλα είναι ότι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός. Αν ο Θεός μου ξαναστείλει μια καλή γυναίκα είπα ότι θα πρέπει να είμαι πολύ αφοσιωμένος. Δεν καυχιέμαι. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη, αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα. Από τότε έχουν περάσει 14 χρόνια και πάμε στα 15»!

Το νέο Post έμπνευσης για τις μακροχρόνιες σχέσεις
Αυτή τη φορά, οι περισσότεροι από 80 χιλιάδες followers του ηθοποιού, έσπευσαν να χειροκροτήσουν το Post του μέσα στο οποίο και σε λιγότερες από 300 λέξεις, εξηγεί το μυστικό για μια επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση.

«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μια σχέση και θέλεις η ενέργεια του έρωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει.
Οτι εμπνέει τον έρωτα που είναι μέσα σου.
Εάν δεν νιώθει ότι Την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου.
Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! και να της το δείχνεις
Πώς; να της το λες, να είσαι παρών με το μυαλό και με την καρδιά όταν περνάτε χρόνο μαζί (όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση)
Να την ακούς.
Εάν είστε σε σχέση πολλά χρόνια, και νομίζεις ότι ήδη την έχεις κατακτήσει, πέταξε αυτή την ιδέα στα σκουπίδια!
Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα.
Η γυναίκα είναι ον που αλλάζει συνεχώς.
Δείξε ότι σε νοιάζει η απόλαυση της!
Πες της ότι σου αρέσει το σώμα της (πέστο συχνά, πιο συχνά από ότι νομίζεις ότι χρειάζεται)
Οι γυναίκες πολύ συχνά κουβαλάνε ανασφάλεια για το πώς φαίνεται το σώμα τους, για αυτό να της το λες συχνά Πόσο όμορφη είναι.. και να της το δείχνεις.

Να ακούς τι χρειάζεται, Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Να ακούς. Γιατί αν δεν δίνεις την προσοχή σου, κάποια στιγμή θα αναρωτηθεί γιατί είναι μαζί σου.

Να είσαι το καταφύγιο της, όπου μπορεί να χαλαρώσει, να νιώσει ασφαλής, να είναι ο εαυτός της σε όλες τις εκδοχές της.
Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι καύλα για αυτήν! (μου το είπε η γυναίκα μου ?
Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά μου… για τον έρωτα… που κάθε μέρα είναι ολοκαίνουργιος, κάθε μέρα ξαναγεννιέται και διαρκεί μες στην ομορφιά.

Στέλνουμε Αγάπη από δω!

* να της φέρνεις λουλούδια, χωρίς ιδιαίτερο λόγο

* όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις γυναίκες προς τους άντρες

Πηγή: Queen.gr

Πηγή: true.gr