Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει ανοίξει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή του.

Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μαζί τη σύζυγό του Αννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους. Ειδικότερα, έχει ενστερνιστεί έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, πιο κοντά στη φύση και με περισσότερο διαλογισμό.

Ετσι, μετά το βίντεο στο οποίο δείχνει βήμα-βήμα πώς να διαλογιστεί κανείς στη φύση ή στο σπίτι, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέβασε ένα νέο βίντεο, στο οποίο δείχνει πώς καθαρίζει τη μύτη του με φυσικό τρόπο.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγραψε χαρακτηριστικά: «Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια) είναι ο καθαρισμός της ρινικής κοιλότητας.

Σε καθημερινή βάση (λόγω εποχής) και ειδικά μετά τη χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο.

Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης, όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο. (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε).

Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτύσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁!»

Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο Θανάσης Ευθυμιάδης:
O Θανάσης Ευθυμιάδης χρησιμοποιεί ένα πήλινο κανατάκι και δείχνει πώς καθαρίζει τη μύτη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η καλύτερη πρόληψη για τις ιώσεις (εκτός από καλή διατροφή, άσκηση και χειμερινά μπάνια ) είναι ο καθαρισμός της ρινικης κοιλότητας. Σε καθημερινή βάση (λόγο εποχής) Και ειδικά μετά την χρήση μάσκας. Το μικρόβιο πριν εισέλθει μέσα μας,μένει για αρκετές ώρες στη μύτη, έτσι με αυτόν τον καθαρισμό το απομακρύνουμε. Αν μετά νιώσουμε ξηρασία στη μύτη, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο με το μικρό μας δάκτυλο. Το κάνω το πρωί και η αίσθηση της Ελεύθερης αναπνοής με συνοδεύει όλη μέρα. Επίσης όταν επιστρέφω από δουλειές στο κέντρο. Όχι πριν τον ύπνο (Οι βλέννες πρέπει να βγουν, όχι να τις καταπιούμε) Δοκιμάστε το, και λίγα λεπτά μετά, αφού φτυσετε, φυσήξετε και καθαρίσετε καλά, μυρίστε ένα λουλούδι (προτείνω γαζία, λόγω εποχής) και πείτε μου 😁! #netipot #freebreathing #deepbreath #water #salt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

Πηγή: true.gr