Μία μαρτυρία που ανατρέπει την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό με τη σύζυγό του, έφερε στο φως το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε πως είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σεϊδαρίδης, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Όπως ισχυρίστηκε ο φωτογράφος, στο πλευρό του πιθανότατα βρισκόταν και η γυναίκα του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει» συνέχισε ο Νίκος Σεϊδαρίδης.

Πηγή: true.gr