“Έχει εισπράξει ένα ποσό δυόμιση φορές το έπαθλο” αποκαλύπτει ο Σπύτος Μαρτίκας!

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Ο πρώην παίκτης του Survivor απασφάλισε κατά του φιναλίστ Άρη Σοϊλέδη ενώ αναφέρθηκε, εμμέσως, στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος και στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε πως «λυπάμαι που ασχολείται ακόμα με αυτά ο Άρης Σοϊλέδης! Ίσως η έπαρση και η αλαζονεία του δεν του επιτρέπουν να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ότι έχασε. Ο Άρης έχει πάρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, έχει εισπράξει ένα ποσό δυόμιση φορές το έπαθλο».

«Το ξέρει όλος ο κόσμος. Μας είχε πει βέβαια πόσα παίρνει, 1000 ευρώ την ημέρα. Το έλεγε ο ίδιος. Μας έλεγε ότι ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει και το έπαθλο και να το αξιοποιήσει κάνοντας μια καινούργια μεγάλη ζωή μετά τον γάμο του αλλάζοντας σπίτι».

«Δεν έχω δεχθεί ακόμα καμία πρόταση για το Survivor All Star. Ακόμα και με την Βρισηίδα, για να μπούμε και οι δυο μαζί, μπορεί να είναι και αυτό μια πρόταση» πρόσθεσε, επίσης, ο Σπύρος Μαρτίκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: true.gr