Ξέγνοιαστες στιγμές για την ηθοποιό και τον συμπρωταγωνιστή της στο Παρίσι!

Η Θεοδώρα από τη Σάσμο, η αγαπημένη μας Δανάη Παππά, περνά ξέγνοιαστα στη γαλλική πρωτεύουσα με τον σύντροφό της Λάμπρο Λαζάρη, αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της Θανάση Πατριαρχέα και τη σύζυγό του .

Στη Γαλλία βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Δανάη Παππά. Η τηλεοπτική Θοδώρα έκανε μια παύση στα γυρίσματα του «Σασμός» για να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, τελικά όμως όπως φαίνεται η παρέα μεγάλωσε και εκτός απο τον Λάμπρο Λάζαρη μαζί τους βρέθηκαν στη πόλη του Φωτός και ο συμπρωταγωνιστής της Θανάσης Πατριαρχέας με τη σύζυγό του, Βίβιαν.


Σάλο έχουν προκαλέσει τα stories που αναρτεί η Δανάη Παππά στην Πόλη του Φωτός, με τους πάντες να ζηλεύουν την τυχερή ηθοποιό η οποία χαίρεται σαν παιδί μακριά από την Αθήνα και περνάει φανταστικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Μάλιστα, η ίδια η Δανάη Παππά δημοσίευσε πλήθος βίντεο που δείχνει στους followers της τη σχέση της με τον έρωτά της, Λάμπρο Λάζαρη, ενώ περιέγραψε και την… ιδιαίτερη εμπειρία της παίζοντας παιχνίδια στη Disneyland.

Στην πόλη του Φωτός, το εκπληκτικό Παρίσι, η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της συνάντησαν τον συμπρωταγωνιστή και την σύζυγό του και πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές.

Τα δύο ζευγάρια βγήκαν μαζί στην Γαλλική πρωτεύουσα και διασκέδασαν μαζί ξεχνώντας για λίγο καιρό την σειρά του Alpha και τα πολλά προβλήματα που τους βασανίζουν όντας και οι δύο απο τους ήρωες που έχουν προκαλέσει πολλά με την στάση τους.

Πηγή: tvfreaks.gr

Πηγή: true.gr