Ταξίδι στο Λονδίνο για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα συμπλήρωσαν τον Σεπτέμβριο τρία χρόνια γάμου και πλέον αποτελούν μια ευτυχισμένη τετραμελή οικογένεια μετά και τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους.

Πριν τον ερχομό των διδύμων, το ζευγάρι μας είχε συνηθίσει να κάνει πολλά ταξίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά με την πανδημία και με τον ερχομό των μωρών, τα ταξίδια του ζευγαριού μειώθηκαν.

Η Χριστίνα στο σπίτι με ίωση:
Τις ημέρες αυτές, η Χριστίνα ταλαιπωρείται από μια ίωση και προσέχει πολύ να μην κολλήσει τα μωρά της, γι’ αυτό την είδαμε σε στόρι με μάσκα.

«Όταν έχεις κρυώσει και βλέπεις τα μωρά σου με μάσκα. ΔΕΝ είναι covid ευτυχώς», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπόμπα.

Ο Σάκης στο Λονδίνο με τη Μπόμπα
Την ίδια ώρα που η Χριστίνα παραμένει στο σπίτι με τα κορίτσια της, ο αγαπημένος της βρίσκεται στο Λονδίνο με άλλη Μπόμπα.
Ο Τανιμανίδης δεν αποκάλυψε τον λόγο που ταξίδεψε στη Βρετανική πρωτεύουσα, εξήγησε πάντως σε story πως βρίσκεται εκεί με την οικογένεια και δεν είναι άλλη από τη μικρή αδερφή της Χριστίνας, την Ελίνα Μπόμπα.

Στα stories του στο Instagram, ο 40χρονος πόζαρε μαζί με την Ελίνα και την καλή φίλη των αδερφών Μπόμπα, Γιολάντα.

Ο Σάκης δεν παρέλειψε να βρεθεί και στα ελληνικά μπουζούκια του Λονδίνου που τραγουδούσε η Έλλη Κοκκίνου.

Η στεναχώρια της Μπόμπα
Όσο ο Σάκης βρισκόταν στο Λονδίνο, η Χριστίνα δεν έκρυψε τη στεναχώρια της. Με ένα σχόλιο στο Instagram εξήγησε πόσο της λείπει και ο Σάκης και η αδερφή της Ελίνα και το ότι δεν βρίσκεται στο Λονδίνο.

Από τη μεριά τους, οι fans του Σάκη, απορούσαν με σχόλια για το πότε θα επιστρέψει και για το πώς άντεξε να αφήσει τα τρία κορίτσια του πίσω μόνα.

Δες τα σχόλια παρακάτω.

Πηγή : queen.gr

Πηγή: true.gr