«Είμαι πατέρας και έχω έναν γιο εννιά ετών. Θέλω να βγω και να το φωνάξω περήφανα!» Με αυτά τα λόγια ο νικητής του «Power of Love», σε μια εξομολόγηση καρδιάς, αποκαλύπτει στην «Εspresso» και τον Βαγγέλη Καράλη μεγαλύτερο δώρο που του χάρισε η ζωή, τον γιο του Ηρακλή.

«Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι, δεν ήθελα κανείς να μάθει ότι έχω παιδί. Ήθελα να προστατέψω τον γιο μου από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, αφού έχουν περάσει δύο χρόνια και έχει “ξεθυμάνει” όλο αυτό με το reality, θέλω να βγω και να πω δημόσια ότι είμαι ένας περήφανος πατέρας που αγαπάει πάρα πολύ τον γιο του».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, που έχει ξεχωρίσει χάρη στην αυθεντικότητά του και την ντομπροσύνη του, εξηγεί στην «Espresso» τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει για την πατρότητα. «Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι απέκτησα μια σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό. Δεν ήθελα να κρύβομαι άλλο και να φοβάμαι εάν κάποιος με τραβήξει μια φωτογραφία με τον γιο μου και τη δημοσιοποιήσει. Τώρα που πέρασε όλο αυτό με το “Power of Love”, θέλω να συνεχίσω να ζω κανονικά τη ζωή μου με τον γιο μου».

Ο Παύλος απέκτησε το παιδί του σε ηλικία μόλις 19 ετών και σήμερα το αγοράκι του είναι 9 ετών. Μάλιστα, συγκινημένος μας δηλώνει την έφεσή του στην αγιογραφία: «Έχει αρχίσει από 4 ετών να ασχολείται με την αγιογραφία. Είναι αυτοδίδακτος. Έχει μεγάλο ταλέντο». Ο μικρός Ηρακλής αποτελούσε το στήριγμα του Παύλου όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι: «Ο γιος μου ήταν το στήριγμά μου στο “Power of Love”. Κάθε φορά που η αδελφή μου μού έστελνε βίντεο με τον γιο μου να πανηγυρίζει όταν με έβλεπε στο παιχνίδι, συγκινούμουν πολύ».

Τέλος, ο Παύλος θέλει να δώσει το δικό του μήνυμα για την πατρότητα: «Με τη μητέρα του παιδιού μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ ούτε είμαστε μαζί. Κρατάμε καλές σχέσεις για το παιδί μας. Θέλω να πω σε όλους τους νέους άνδρες πως τα παιδιά είναι ευλογία. Οφείλουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ως πατεράδες και να αποτελούν στήριγμα γι’ αυτά».

Πηγή: true.gr