Νίκος Χατζηνικολάου: «Θα την πω για πρώτη φορά»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όντας καλεσμένος της εκπομπής The 2night Show για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Αναφερόμενος στη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της καριέρας του, ενώ θυμήθηκε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε και άγνωστες ιστορίες με μεγάλα ονόματα με τα οποία συναναστράφηκε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μίλησε και για μια άγνωστη ιστορία με τον Μάνο Χατζιδάκι: «Έχω κάνει μια βλακεία, που θα την πω πρώτη φορά. Περπατώντας σε πολύ νεαρή ηλικία στο δρόμο, ήμουν 26, 27 ετών, στην οδό Κανάρη, στο Κολωνάκι, βλέπω απέναντί μου τον Μάνο Χατζιδάκι.

Όπως θα έκανε κάθε δημοσιογράφος, έτρεξα επάνω του και του είπα «θέλω να σας κάνω συνέντευξη». Μου είπε ότι με ξέρει από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση αλλά δεν θα μου δώσει συνέντευξη.

Λέω γιατί; Και μου λέει «γιατί δεν είμαι όμορφος κι έχω γεράσει. Αν θέλεις, θα σου δώσω για την εφημερίδα ή για το ραδιόφωνο, χωρίς εικόνα». Του είπα σας παρακαλώ, είστε ένας υπέροχος άνθρωπος και θα μείνει η συνέντευξη και μου είπε «Κατάλαβες τι σου λέω παιδάκι μου; Δεν σου δίνω. Πάρε τηλέφωνο, όποτε θέλεις, με το μαγνητοφωνάκι σου».

Ο πανίβλαξ που έχεις μπροστά σου δεν τον πήρα τηλεφωνο και 1,5 μήνα μετά έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Χατζιδάκις και δεν έκανα ποτέ τη συνέντευξη αυτή».

«Ο πανίβλαξ που έχεις μπροστά σου»: Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Δείτε τη συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου

Πηγή: true.gr