Διακοπές στην Ελλάδα φαίνεται πως κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρέα με τα παιδιά του- την κόρη του Χάρπερ, και τους γιους του Κρουζ, Ρομέο και Μπρούκλιν.

Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν τον διάσημο πρώην ποδοσφαιριστή να διασκεδάζει στη θάλασσα μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, σημειώνοντας πως βρίσκονται για διακοπές στη χώρα μας.

Στα στιγμιότυπα, που τράβηξαν παπαράτσι, ο 45χρονος σταρ φαίνεται να απολαμβάνει την ελληνική θάλασσα, φορώντας ένα μαγιό του οίκου Versace, ενώ σε άλλες φωτογραφίες κάνει θαλάσσια σπορ με τα παιδιά.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, που δεν εμφανίζεται ωστόσο σε καμία από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Τα αγόρια μου είναι ξανά μαζί».

Επίσης παραμένει ασαφές αν μαζί με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, βρίσκεται επίσης η 21χρονη αρραβωνιαστικιά του, Νίκολας Πέιτζ, η οποία δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την παραλία, χωρίς όμως να αναφέρει ακριβή τοποθεσία.

Ο Μπρούκλιν βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα χωριστά από την οικογένειά του, παραμένοντας στη Νέα Υόρκη με την Νίκολα στη διάρκεια της καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης και του καλοκαιριού σε απομόνωση, στο σπίτι τους στο Κοτσγουόλντς.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια Μπέκαμ είχε κάνει ξανά διακοπές στην Ελλάδα το 2016, επιλέγοντας τότε για τη διαμονή τους γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

Πηγή: true.gr