Ο γιος του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ παρακολούθησε τη στρατιωτική παρέλαση.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ γνωρίστηκαν το 2003 και πριν από λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, ενώ συχνά δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους και φωτογραφίες με το μωρό τους.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, πολλά είναι τα εορταστικά posts στο Instagram από τους Έλληνες που θέλουν να τιμήσουν με τον τρόπο τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα. Ένας από αυτούς λοιπόν ήταν και ο Χάρης Χριστόπουλους ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας, όπου παρακολούθησαν μαζί τη στρατιωτική παρέλαση.

Ο γνωστός φωτογράφος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του, όπου βλέπουμε τον γιο του ντυμένο στα μπλε, ασορτί με τα χρώματα της ημέρας, να παρακολουθεί με προσοχή όσους παρελαύνουν. «Ελλάδα σ’ αγαπώ… Αθήνα, 25 Μαρτίου 2021» έγραψε ο γνωστός φωτογράφος στη λεζάντα της ανάρτησης, με τη σύζυγό του, Ανίτα Μπραντ, να σχολιάζει «Σας λατρεύω».

Το βίντεο έκανε τους χιλιάδες followers του Χάρη Χριστόπουλου να λιώσουν, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που άφησαν το δικό τους σχόλιο με ευχές για την ημέρα.

Πηγή: true.gr