Η έκπληξη που έκανε τη Λασκαράκη να χαμογελάσει: Έτσι γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της είχε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία έγινε 42 ετών. Η ηθοποιός δέχτηκε από το πρωί τις ευχές των φίλων της αλλά η πιο ξεχωριστή ήταν εκείνη του συζύγου της.

Οι ευχές στη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτιαξε μια βίντεο- ανάρτηση στο Instagram με πολλές κοινές φωτογραφίες με την ηθοποιό και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και όσα γενέθλια έρχονται να τα περνάς κοντά μου. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Σ´αγαπώ @vasolaskaraki #vasolaskaraki #mylove #happybirthday».

Εννοείται πως η ηθοποιός απάντησε στον καλό της με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια.

Το πάρτυ- γενεθλίων που έκανε ο Σουλτάτος στη Λασκαράκη

Μπορεί η Λασκαράκη να γιόρτασε και με τους συναδέλφους της στα Ξένα Χέρια της ΕΡΤ κόβωντας μια τούρτα – έκπληξη, ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος είχε κανονίσει ένα πάρτυ γενεθλίων με όλους τους αγαπημένους φίλους της συζύγου του.

Εκεί και η κουμπάρα της Βάσως, Αθηνά Οικονομάκου που άφησε τη Σιέννα και τον Μάξιμο σπίτι και διασκέδασε στο πλευρό της Λασκαράκη αλλά και η Νικόλ Παναγιώτου.

Πάντως, η 42χρονη φάνηκε ξαφνιασμένη με την έκπληξη αυτή στο στέκι της Αθήνας και έδειχνε να ψελλίζει στον αγαπημένο της πως πάλι κατάφερε να την ξαφνιάσει.

Πηγή: Queen.gr

Πηγή: true.gr