Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε για τις προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και για το Survivor, «καρφώνοντας» μάλιστα την παραγωγή

Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για τη ζωή μετά το «Survivor», τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Προσπαθώ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου. Έχω κάποιες συζητήσεις για την τηλεόραση. Έχει ακουστεί ότι θα είμαι στο Big Brother, αλλά δεν ισχύει. Έκανα δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γρηγόρη Γουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα αλλά είναι ακόμη στον αέρα η συμμετοχή μου» είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε «Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους. Με τον Τριαντάφυλλο δεν μιλάμε, δεν έχουμε μιλήσει»

Παράλληλα ο Γιώργος Κόρομι «κάρφωσε» την παραγωγή του «Survivor», που, όπως είπε, επέλεξε να δείχνει πλάνα που τον χαντάκωσαν.

«Τα κομμάτια που επέλεξαν με χαντάκωσαν και μου έκαναν πολύ κακό. Δεν φάνηκε ο λόγος που ήμουν έτσι. Το μίσος που έβγαζε ο κόσμος, σίγουρα επηρέασε τους δικούς μου. Δικαιολόγησα τον κόσμο για αυτά που είδε. Ήταν λογικό να αντιδράει ανάλογα. Υπήρχαν απειλές για το μαγαζί, όχι μόνο το δικό μου αλλά και του Κώστα του Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές σε μαγαζί. Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη. Αυτοί οι φανατισμοί είναι πολύ λάθος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: true.gr