Τον τελευταίο χρόνο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον George Clooney και την Amal να περνούν κρίση στο γάμο τους και να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, όλο και πληθαίνουν. Το ζευγάρι παρότι δεν έχει κάνει από μεριάς του καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό ώστε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις ειδήσεις, όλα δείχνουν, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ότι οδηγείται στο διαζύγιο.

Πέρυσι, το National Enquirer ανέφερε ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε έναν πολύ έντονο καυγά με τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι. Ανώνυμη πηγή είπε στο tabloid ότι το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο του οποίου η αξία ανέρχεται τουλάχιστον σε 500 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, αιτία για όλη αυτή την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

«Ο George είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο ηθοποιός έμενε συνεχώς στη βίλα τους με τα παιδιά, όσο η Amal ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Στην συνέχεια, το δημοσίευμα του περιοδικού ισχυρίστηκε πως οι μήνες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολοι για το ζευγάρι και ο George δεν μπορεί να δώσει άλλη ευκαιρία στην Amal, αφού προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια των παιδιών τους.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Amal μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο George δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Amal δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », είπε η πηγή.

Πηγή: capital.gr