Μπορεί η υπόθεση του φρικιαστικού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά να έχει καθηλώσει το πανελλήνιο μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν, ωστόσο αναστάτωση επικρατεί και μέσα στην Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού στην οποία οδηγήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της προφυλάκισης του, ο καθ’ομολογία δολοφόνος οδηγήθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα, γνωστή και ως «VIP», προκειμένου να περιβάλλεται από φυλακισμένους που δεν θα αποτελούν κίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα. Ο Αγναγωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με άλλους τρεις κατηγορούμενους για υποθέσεις ναρκωτικών. Συγκεκριμένα, με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Το κελί του 33χρονου πιλότου είναι σε απόσταση αναπνοής από το κελί του Μένιου Φουρθιώτη και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, ενώ στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και το κελί του Παναγιώτη Βλαστού, ο οποίος πλέον θεωρείται από τους πιο ήσυχους κρατούμενους.

Σύμφωνα με πηγές, ο κατηγορούμενος για για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία, Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος έχει κάνει τον Κορυδαλλό «δεύτερο σπίτι του» καθώς απολαμβάνει την ειδική διατροφή που έχει ζητήσει αλλά και δορυφορική για να βλέπει ταινίες, τώρα θέλει να κάνει και συνέντευξη στον γυναικοκτόνο. Όπως μεταφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Αναγνωστόπουλο, καθώς προσπαθεί διαρκώς να τον προσεγγίσει με στόχο να πετύχει τον σκοπό του και να τον κάνει να του μιλήσει για την δολοφονία της Καρολάιν.…

Την ίδια στιγμή, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είναι απόμακρος και να προσπαθεί να αποφύγει τον «πιεστικό» Φουρθιώτη που τον ακολουθεί σε κάθε προαυλισμό.

Πηγή: newsbreak.gr

Πηγή: true.gr