Η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, καθώς ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία Μάρκο Βιλανάκη, ο οποίος είναι γνωστός, ως ο “Βασιλιάς των Τσιγγάνων,” στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λάρισα. Διατηρώντας χαμηλούς τόνους το ζευγάρι βιώνει μία δυνατή ερωτική σχέση την οποία προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το Tlife επικοινώνησε με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Διονυσίας Κουκίου το οποίο μίλησε για την σχέση του ζευγαριού, περιγράφοντας την ισορροπία που βιώνει η πρώην εστεμμένη καλλονή, στην προσωπική της ζωή.

“Με τον Μάρκο γνωρίστηκαν πριν από 1,5 χρόνο στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν σε κοινή παρέα, την προσέγγισε και τη διεκδίκησε με όμορφο τρόπο και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι” λέει στο Tlife πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Διονυσίας Κουκίου.


Η ίδια αρχικά δεν γνώριζε την καταγωγή του συντρόφου της ότι προέρχεται από μία γνωστή οικογένεια Ρομά και ότι ο Μάρκος Βιλανάκης θεωρείται ο “βασιλιάς των τσιγγάνων” στον τόπο του.
“Με γοήτευσε για τους τρόπους του και ότι σαν άνδρας είναι πολύ τρυφερός και έχει ευαισθησίες σαν άνθρωπος. Δεν ήξερα ότι ήταν ο “Βασιλιάς των τσιγγάνων”είχε εκμυστηρευτεί στη φίλη της.
Η πρώην Σταρ Ελλάς μιλώντας για τον σύντροφό της λέει ότι εκτιμά και σέβεται τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα της φυλής του.


Μπορεί ο ίδιος και η οικογένειά του να μην ζουν σε καταυλισμό και να έχουν οικονομική άνεση λόγω της δουλειάς του, αλλά εκείνος ενδιαφέρεται για το καλό των Ρομά και έχει προσφέρει βοήθεια σε άτομα της φυλής, όταν είχαν ανάγκη. Ο Μάρκος Βιλανάκης, προέρχεται από μια οικογένεια που χαίρει της εκτίμησης των Ρομά, γι’ αυτό και τον αποκαλούν “βασιλιά των τσιγγάνων.

“Ο σύντροφός της Διονυσίας είναι επιχειρηματίας. Ασχολείται με την εισαγωγή προϊόντων, κάνοντας χονδρική από Κίνα και Τουρκία”όπως λέει φίλη της πρώην εστεμμένης καλλονής. Η πρώην Σταρ Ελλάς εδώ και καιρό έχει εγκαταλείψει το μόντελινγκ και ασχολείται με τα δύο κέντρα αισθητικής που διατηρεί σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη.
Το ζευγάρι συζεί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές ταξιδεύει στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου και επισκέπτονται την οικογένειά του, η οποία συμπαθεί πολύ την Διονυσία.
Προς το παρόν ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, το οποίο απολαμβάνει όμορφες στιγμές, ζώντας τον έρωτά του.

Πηγή: true.gr