Πούλησε την πρώτη επιχείρηση που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του lockdown σε έναν Αμερικανό επενδυτή και μάλιστα για ένα εξαψήφιο ποσό

Ένας 20χρονος Βρετανός, ο Μπεν Γκιούλιβερ, άλλαξε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του lockdown. Έφτασε να βγάζει έως και 12.000 λίρες την ημέρα!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δαιμόνιος νεαρός επιχειρηματίας άρχισε να πουλάει ότι θεωρούσε ότι θα είχε μεγαλύτερη ζήτηση κατά τη διάρκεια ενός lockdown.

Την περασμένη άνοιξη, πούλησε χιλιάδες συσκευές καθαρισμού δοντιών, οι οποίες αποδείχτηκαν σωτήριες αφού τα οδοντιατρεία παρέμεναν κλειστά, στη συνέχεια στράφηκε στην αγοραπωλησία εξοπλισμού και οργάνων γυμναστικής. Βρέθηκε να πουλάει ακόμη και φλιτζάνια καφέ.

«Αλλαξε τη ζωή σου μπορείς»
Ο Μπεν εργαζόταν ως προϊστάμενος στο Advanced Hair Studio του Λονδίνου όταν το Ηνωμένο Βασίλειο κατέβασε για πρώτη φορά ρολά και επέβαλε καθολικό lockdown.

«Ήταν η τέλεια στιγμή», σκέφτηκε. «Έψαξα στο YouTube για να βρω ιδέες. Έκανα την έρευνά μου για δω σε τι θα μπορούσα να επενδύσω όταν όλα ήταν κλειστά.» αναφέρει ο Βρετανός. «Ήξερα πάντα ότι ήθελα να γίνω επιχειρηματίας και να δουλεύω για τον εαυτό μου. Όταν ήμουν στο σχολείο, αγόραζα ένα γλειφιτζούρι για μόλις 15p και το πουλούσα 1 λίρα.» προσθέτει.

Ο Μπεν εγκατέλειψε τη δουλειά του όταν η επιχείρησή του απογειώθηκε σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το BBC. «Σε μια καλή μέρα μπορώ να βγάλω 12.000 λίρες» αποκαλύπτει.

Πούλησε την πρώτη επιχείρηση του που δημιούργησε κατά τη διάρκεια του lockdown σε έναν Αμερικανό επενδυτή και μάλιστα για ένα εξαψήφιο ποσό. Σήμερα, συνεχίζει να διατηρεί την επιχείρηση του που πουλάει εξοπλισμό και όργανα γυμναστικής στο διαδίκτυο.

Ο 20χρονος παροτρύνει τους νέους και όλους όσους θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο να το κάνουν χωρίς να διστάζουν. «Αν έχετε φορητό υπολογιστή, τηλέφωνο και WiFi μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση» υποστηρίζει.

Και η συμβουλή του για όσους θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους;

«Ποτέ μην εγκαταλείπετε κάτι το οποίο θέλετε πολύ, γιατί είναι πιθανό να συμβεί και μπορεί να αλλάξει ολόκληρη της ζωή σας.» αναφέρει ο Μπεν Γκιούλιβερ που κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του.

Πηγή: true.gr