Για να γίνεις και εσύ fit, όπως η γνωστή παρουσιάστρια!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβει. Αντιθέτως μάλιστα, δεν διστάζει να μας παροτρύνει στο να δοκιμάσουμε και εμείς μερικές από τις αγαπημένες της ασκήσεις.

Η γνωστή παρουσιάστρια από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ακόμα και μετά από 2 παιδιά, δεν τον εγκαταλείπει. Αν αναρωτήθηκες ποτέ πως καταφέρνει να διατηρεί το σώμα της σε φόρμα, εμείς σου έχουμε απάντηση, καθώς σου βρήκαμε την άσκηση που τις χαρίζει γραμμωμένους κοιλιακούς, αλλά και τις παραλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις, για εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Η αγαπημένη γυμναστική της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Όπως θα δεις και εσύ από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια λατρεύει το pilates σε reformer ή αλλιώς γνωστό ως το «κρεβάτι για πιλάτες».

H μέθοδος pilates μεταμορφώνει το σώμα και είναι η πλέον κατάλληλη για να πετύχεις ενδυνάμωση των κοιλιακών. Γιατί; Γιατί κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, δεν απομονώνονται οι μυικές ομάδες και έτσι γυμνάζεται όλο το σώμα συμμετρικά. Εκτός αυτού, οι μύες συνεργάζονται με απόλυτο έλεγχο, η επίτευξη της κάθε κίνησης πραγματοποιείται με σεβασμό στο σώμα, ενώ η συγκεκριμένη άσκηση εστιάζει στην ενδυνάμωση των μυών, ειδικά του κορμού και γυμνάζει τους κοιλιακούς.

Τι «κερδίζεις» με την μέθοδο pilates

H μέθοδος pilates προσφέρει ευλιγισία, ισορροπία, συντονισμό του σώματος και του πνεύματος και αύξηση της αναπνευστικής ικανότητας. Η συγκεκριμένη μέθοδος εκγύμνασης έχει υψηλή δυναμική μεν, αλλά ταυτόχρονα είναι risk free, καθώς πρόκειται για άσκηση που προσαρμόζεται ανάλογα στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου με εμφανή αποτλελέσματα και χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας λόγω των 8 αρχών που τηρούνται ώστε να μην ελοχεύει κίνδυνος τραυματισμού και για το λόγο αυτό απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, βάρους.

Αν θες και εσύ να δοκιμάσεις την γυμναστική που λατρεύει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, τότε η pilates istructor Μαρία Μαραγιάννη σου δείχνει εδώ 3 ασκήσεις, καθώς και το πώς γίνονται, για να αποκτήσεις τέλειους κοιλιακούς!

Πηγή:bestofyou.gr

Πηγή: true.gr