Η Μελίνα Νικολαΐδη έκλεισε τα 18 της χρόνια και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι, στο οποίο παραβρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο ο ποίος, τους τελευταίους μήνες, διατηρεί σχέση με τη Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναδημοσίευσε σε ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια φωτογραφία που δημοσίευσε αρχικά η Μελίνα, στην οποία τον έχει αγκαλιά και έχει προσθέσει τρεις καρδιές, κοινοποιώντας το όνομά του.

Μελίνα Νικολαΐδη και Βασίλης Μπισμπίκης

Οι αγκαλιές της Μελίνας Νικολαΐδη με τη Δέσποινα Βανδή

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο πάρτι τους και τις συνοδεύει με την εξής λεζάντα:

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη».


Ο Ντέμης Νικολαΐδης ευχήθηκε on air χρόνια πολλά στην κόρη του, Μελίνα για τα 18α της γενέθλια ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl). Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου.

Γίνεται 18, ενηλικιώνεται. Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε. Τελειώσαμε. Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό. Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Πηγή : hairt.gr

Πηγή: true.gr