Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή, όπως όλα δείχνουν. Μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου –η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από κανέναν- μία νέα γυναίκα του έχει «κλέψει» την καρδιά και πρόσφατα εθεάθησαν σε ταβέρνα στο Πέραμα.

Ποια είναι, όμως, η ξανθιά κυρία με την οποία λέγεται ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ζευγάρι;

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, πρόκειται για την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη, συνιδιοκτήτρια πολύ γνωστού καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της έχει ακόμα ένα πολύ γνωστό εστιατόριο στην “καρδιά” της πρωτεύουσας.

Η Φανή Σπυριδάκη έχει γαλλικές αναφορές, καθώς έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στη Σορβόνη, καθώς και υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθηνών. Μάλιστα, έχει κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Mega, Singles, ενώ το 2018 την είχαμε δει σε ένα επεισόδιο του MasterChef.

Φωτογραφίες από τη ζωή της:Η εμφάνιση στο MasterChef στο 3.35’:

(Η εμφάνισή της σε επεισόδιο των Singles)

«Έχει σπουδάσει θέατρο και επικοινωνία στο Παρίσι και στην Αθήνα. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός – έχει περάσει από το “Singles”. Έκανε κι ένα πέρασμα από το “MasterChef” to ’18 μαζί με δύο ακόμα ανθρώπους από τον χώρο της εστίασης που έκριναν κάποια πιάτα. Έχει επίσης ασχοληθεί με την πολιτική – το ’14 ήταν υποψήφια Ευροβουλευτής με το Ποτάμι» ενημέρωσε τους τηλεθεατές η δημοσιογράφος, η οποία επέμεινε ότι, σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης ουδέποτε υπήρξε σε σχέση με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr