Η πρώην παίκτρια του MasterChef εξήγησε τι πέρασε μέσα στη σχέση της – «Είχαμε μία τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα πως κάπου εδώ τελείωσε», λέει μεταξύ άλλων

Η Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε πως στο παρελθόν πέρασε από μία κακοποιητική σχέση, η οποία την οδήγησε ακόμα και στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυσάρεστη εμπειρία που βίωνε εκείνα τα έξι χρόνια.

«Έζησα μια κακοποιητική σχέση 6 χρόνια και με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα τη δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική, σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πώς πήρε τελικά την απόφαση να αποχωρήσει από αυτή την σχέση. «Είχαμε μία τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα πως κάπου εδώ τελείωσε. Όλο αυτό το διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για εμένα, αλλά όταν έφτασα να φοβάμαι πια για την ζωή μου, απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο, μετά το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα κιόλας, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. Όλα αυτά πριν μπω στο MasterChef. Αποφάσισα ότι όλα στην ζωή είναι κάρμα. Δεν χρειάζεται να κάνω ασφαλιστικά μέτρα, ούτε να μπω σε κάποια διαδικασία. Εμένα με ένοιαζε να βγω από αυτή την σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Απλά έφυγα και πορεύτηκα χωρίς να κάνω σε κανέναν κακό», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε πως κάποια πράγματα είχαν φανεί από την αρχή της σχέσης τους, αφού της είχε δείξει μεγάλη ζήλια, κτητικότητα και άλλα περίεργα συναισθήματα. «Αυτοπαγιδεύτηκα σε αυτή τη σχέση. Δεν με γοήτευσε κάτι. Έφτιαξα μόνη μου μια παγίδα», αναφέρει.

πηγη: protothema.gr

Πηγή: true.gr