Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε ο Νότης Χριστοδούλου. Ο νικητής του πρώτου “Fame Story” αποκάλυψε τον λόγο που αποσύρθηκε από το τραγούδι, αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι.

«Πρέπει να έκατσα στο τραγούδι 1,5 χρόνο. Δεν περνούσα καθόλου καλά και υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές και για τις επιλογές μου και για τη φωνή μου. Δεν μου άρεσε. Μετά ασχολήθηκα με τον επάγγελμά μου, με το art and design και με τη σκηνογραφία», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Όσον αφορά για το πώς φαντάζεται τη ζωή του στο μέλλον ο Νότης Χριστοδούλου ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, αν και θα ήθελα. Νομοθετικά, όμως, δεν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να έχουν παιδί, αλλά οκ θα ήθελαν να έχω παιδιά. Νομίζω πώς όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να αναλάβουν αυτή την ευθύνη»

Ο Νότης Χριστοδούλου αποκάλυψε σήμερα ότι ασχολείται με την σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και η Δήμητρα Γαλάνη.

πηγη: fthis.gr

Πηγή: true.gr