Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του, μετά τη χορήγηση οξυγόνου υψηλής ροής
Εξιτήριο πήρε ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας με κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ο γνωστός τραγουδιστής αναρρώνει πλέον, στο σπίτι του, αφού η κατάσταση της υγείας του έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Αν και αρχικά, η υγεία του είχε παρουσιάσει μία μικρή επιδείνωση, του χορηγήθηκε οξυγόνο υψηλής ροής και τελικά, κατάφερε να ανακάμψει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ανεμβολίαστος, ενώ όλα δείχνουν πως μολύνθηκε από τον ιό κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο.

Ο τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook, όπου λέει διάφορα συμπαθητικά, αλλά συμβουλή στον κόσμο να εμβολιαστεί για να μην κινδυνέψει όπως αυτός, απέφυγε να δώσει…

Η ανάρτηση Νίκου Οικονομόπουλου:
«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους.

Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου «έκλεβε» ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία.

Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό».

Πηγή : thetoc.gr

Πηγή: true.gr