Τον Νίκο Οικονομόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο θα εμφανίζεται από απόψε το βράδυ. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό αποκαλύπτοντας πως τα πράγματα με την υγεία του δεν ήταν όσο σοβαρά παρουσιάστηκαν.

«Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που θα ξανασυναντηθώ με τον κόσμο μετά από δυο χρόνια σχεδόν. Είναι σαν να ξεκινάς πάλι από την αρχή. Η περιπέτειά μου με τον κορονοϊό παρουσιάστηκε από κάποια site αρκετά υπερβολικά. Δε θα έπρεπε. Ακούστηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά για μένα, ότι ήμουν ένα βήμα πριν την εντατική. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα λίγο οξυγόνο» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όσο για τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Τρέλα για τον έρωτα δε θα έλεγα ότι έχω κάνει αλλά έχω ερωτευτεί στο παρελθόν. Στα πατώματα θα έλεγα ότι έχω πέσει. Έχει τύχει να βγω με θαυμάστρια και θα το ξανακάνω αν είναι κάτι ωραίο, γιατί όχι;».

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr