Ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει νέα εικόνα, διαφορετικά από αυτή που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, έχοντας αφήσει μούσια και μακρύ μαλλί.

Ο τραγουδιστής απολαμβάνει τις διακοπές του και ανεβάζει στιγμιότυπα από διάφορες στιγμές της ημέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από τα οποία φαίνεται πως άλλαξε το look του κατά την διάρκεια των διακοπών.

Ειδικότερα, λίγο πριν την επιστροφή του στις πίστες, ο τραγουδιστής απολαμβάνει το ατημέλητο look, έχοντας αφήσει μακριά τα μαλλιά του και τα μούσια, επιλέγοντας να μην τα περιποιείται, όπως κάνει όλον τον υπόλοιπο καιρό.

Η διαφορετική εικόνα του Νίκου Οικονομόπουλου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος από τους πιο πετυχημένους της γενιάς του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι λαϊκός τραγουδιστής. Επί σειρά ετών ηγείται ο ίδιος των σχημάτων του πρωταγωνιστώντας πάνω στην πίστα, καθώς πλέον είναι από τους πιο ξεχωριστούς συγχρόνους λαϊκούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία. Το Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, «Dream Show».

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2007 με τίτλο «Πρώτη αγάπη». Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το «Δεν είσαι εντάξει» «Όλα για σένα», «Κοίτα να μαθαίνεις», «Δυο Σπασμένα Ποτήρια» και «Αυτό το αστέρι».

Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το maxi single με τίτλο «Και μη γυρίζεις» από τη δισκογραφική εταιρεία SONY MUSIC GREECE και τον ίδιο μήνα η δεύτερη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Άκουσα…»

Τον Ιούνιο του 2009 στα Mad Video Music Awards παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του, αυτή τη φορά για το Καλύτερο Video Clip – Σύγχρονο Λαϊκό.

Πηγή: pagenews.gr

Πηγή: true.gr