Μαύρα πουλιά… έπεσαν στο σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου στο ξεκίνημα της «χρυσής τηλεόρασης».

Κεραυνοβολήθηκε η Μαργαρίτα από το MasterChef με τον Damiano των Måneskin κι άρχισε να του στέλνει μηνύματα στο Instagram.

Με όλα αυτά ο Νίκος έβγαλε το παράπονό του στον Star Που δεν αφήνει τους ανθρώπους τους να γυρνοβολούν σε άλλα κανάλια και είπε:

«Δεν θα έρθει σε εμάς η Μαργαρίτα; Δεν τους αφήνουν; Στο Star απευθύνομαι, παιδιά αφήστε και λίγο τον κόσμο να έρθει, θέλουμε να τους γνωρίσουμε και λίγο από κοντά, δεν είναι ωραίο και αυτό το πράγμα. Μα τι θα τους καταπιούνε; Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια να έρθει στο “Καλό μεσημεράκι”.

Στο μεταξύ, τα κεφάλια θαυμαστών κοσμεί ο Ντάφυ σε απίθανα κουρέματα.

Αμαρτωλά βράδια ηδονής πέρασαν δύο ψυχές στο Survivor και τα υπονοούμενα έπεσαν στον… Αλέξη Παππά. Ο Σάκης Κατσούλης θέλει να μείνει με την πεθερά του στο ίδιο σπίτι και η επανένωση με άναρθρες κραυγές Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου στη «Φάρμα».

Γιατί δεν μπήκε η Μέγκι Ντρίο στο Survivor; Μα φυσικά για να μην πετύχει την Ιωάννα Τούνη κι αρχίσει το… ξεμάλλιασμα. Τα σχολιανά της άκουσε όμως και η Κάτια Ταραμπάνκο!

Ευχάριστες επισκέψεις είχε ο Νικόλας στο πλατό. Η Κατερίνα Λένη εισέβαλε και θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές που «σιχτίριζε» τους συμπαίκτες της.

Διακοπές με ατελείωτες ώρες μπιρίμπας ετοιμάζει η Φαίη Σκορδά και στο 5×5 μάθαμε πως καλή εξάσκηση για φιλιά γίνεται με μαξιλάρια, κουτάλια και φράουλες.

Λαϊκό παιδί ο Νίκος Μπάρτζης σύμφωνα με τον Αλέξη Παππά. Στο μεταξύ, και τι δεν έκανε η Άννα Φόνσου για να παίξει στην Επίδαυρο.

Και το καλύτερο από όλα η άποψη του Γιάννη Φλωρινιώτη ότι ο Σάκης Ρουβάς είναι απομίμησή του.

Η «χρυσή τηλεόραση» πήγε δώρο στην Άννα Φόνσου.

Πηγή : znews.gr

Πηγή: true.gr