Το βράδυ της Κυριακής 1 Νοεμβρίου, ο πρώην παίκτης του Fame Story 2, Νίκος Μίχας, νυν γενικός ιατρός στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προχώρησε σε μια ανάρτηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα έγραψε: Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φυλάκα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης!».

Η ανάρτηση διαγράφηκε 4 ημέρες μετά.

Ο μοριακός βιολόγος και πρώην διοικητής του νοσοκομείου «Ελπίς», Θοδωρής Γιάνναρος, έσπευσε να του απαντήσει, γράφοντας: “Ένας κακομοίρης με χρόνια “αφωνία” έφυγε από ριάλιτι… για φωνές… έγινε γιατρός άνευ ειδικότητος και κοροϊδεύει ασθενείς με κουταμάρες, παραπληροφόρηση και διάφορα άλλα χαζά που λόγω “αφωνίας”… γράφει! Κάτσε να σκεφτώ, πως το λένε από πάντα αυτό που ζούμε με τέτοιους τυπάκους εδώ και καιρό; Το βρήκα… “όντα των σπηλαίων, με πίσω έξοδο διαφυγής” νομίζω! Σωστά τα λέω;”.

Ο κ. Γιάνναρος μας ενημέρωσε για τον άγριο καβγά, στέλνοντας στο TLIFE τον διάλογο.

Ο τσακωμός μεταξύ του Νίκου Μίχα και του κ. Γιάνναρου κατέληξε με τον πρώτο να γράφει στον δεύτερο: «Παππού, τον παίρνεις που και που; Τράβα και γαμ@@@ τώρα».


Το τελευταίο σχόλιο με τις ύβρεις του Νίκου Μίχα “κρύφτηκε” από το Facebook λίγο μετά.

Πηγή: true.gr