Δημόσια εκδήλωση αγάπης και έρωτα από την σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Γιώτα Παναγιωτοπούλου στο πρόσωπο του άντρα της Νίκου Χαρδαλιά.

Όσα είπε η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου για τον Νίκο Χαρδαλιά:

«Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζώες. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο. Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε μετά το βίντεο: «Δεν της είχα πει ότι θα κλείσουν τα γυμναστήρια. To άκουσε μαζί με τους άλλους στην τηλεόραση. (η σύζυγός του διατηρεί γυμναστήριο) Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έχει παλέψει πολύ στη ζωή της!».

Πηγή: true.gr