Ιστορίες από τα άλμπουμ των αναμνήσεών του στο Survivor μοιράστηκε ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι δήλωσε πως ήταν ο εαυτός του, κάτι που δεν είδε στους υπόλοιπους. Εν καιρώ, όμως, ο αληθινός εαυτός τους βγήκε προς τα έξω και αποκαλύφθηκε το θέατρο που έπαιζαν.

Στα απανωτά χτυπήματα που δεχόταν με τον Τζέιμς αρχικά ο θυμός του ήταν μεγάλος. Αυτό άλλαξε, όταν ήρθε η Άννα-Μαρία Βέλλη στην ομάδα τους και τους εξήγησε πώς λειτουργεί η κατάσταση σε τηλεοπτικούς όρους. «Δύο φορές είχα νευριάσει πολύ. Η μία με τον Παππά που μου κούναγε έντονα το χέρι και η άλλη με τον Σάκη που με έλεγε σκουπίδι και ότι θα με φτύνουν όλοι εκτός κάμερας» πρόσθεσε.

«Από αυτά που μας είχε πει η Μαριαλένα στην αρχή, καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει έναν άνδρα σαν τον Σάκη δίπλα της ειδικά με αυτά που βλέπουμε τώρα στην επικαιρότητα» ξεκίνησε να λέει μόλις ρωτήθηκε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Ο Σάκης παίζει θέατρο. Δεν έχει κάποιον απέναντι να του πει κάτι, όλοι προσπαθούν να του μιλήσουν διπλωματικά. Βγαίνει όταν έδωσε ο Ηλίας τη Μαριαλένα υποψήφια και του λέει ψήφισε εμένα, βγες και πες το πριν και μετά τον βγάζουν όλοι ιππότη» τόνισε.

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και το όνομα του Αλέξη Παππά: «Ο Παππάς τώρα παίζει τον ρόλο του. Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτό που είναι πραγματικά» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Πηγή : znews.gr

Πηγή: true.gr