«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε»
Η Νικολέττα Κοτσαηλίδου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως εξακολουθεί να αποτελεί έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή της.

Η είδηση για τον χωρισμό τους κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Σήμερα, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου αποκάλυψε πως είναι αλήθεια, αλλά τόνισε πως δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν τσακωμένους, καθώς οι μεταξύ τους σχέσεις είναι άριστες.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα από όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια. Είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Παρόλο που έχω διαβάσει διάφορα. Ότι δε λέμε ούτε γεια. Τα διαβάζω και γελάω, γιατί εννοείται πως δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Έχουν γράψει άπειρα πράγματα για τη σχέση μας. Συνήθως γελούσα. Υπήρξαν και 1-2 φορές που πέρασαν τα όρια και κινήθηκα νομικά. Μερικές φορές ξεπερνιούνται τα όρια και δεν είναι καθόλου ωραίο» είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Γιατί χώρισαν Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου για τη Real Life, θέλει Παπαδόπουλο και Κοτσαηλίδου να έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο, με το φιλικό τους περιβάλλον να κάνει λόγο για «τριβή του χρόνου στη σχέση τους».

Όπως γράφτηκε, πάντως, η απόφαση του τέλους ήταν κοινή με τους δυο τους να προχωρούν μπροστά έχοντας πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πηγή: true.gr