Νεοχώρι Δομοκού: Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Θανάση που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Ο δεκαπεντάχρονος πλέον Θανάσης Ράρρας από το Νεοχώρι Δομοκού που δίνει την δική του μάχη με τον καρκίνο εδώ και 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 23/4/2019 όπου διαγνωσθεί ότι πάσχει από όγκο του ήπατος μετά από 2 χειρουργικές επεμβάσεις και δεκάδες χημειοθεραπείες δεν κατάφερε να νικήσει το τέρας του καρκίνου που, δυστυχώς, επανήλθε και αυτή την φόρα η μόνη θεραπεία είναι η μεταμόσχευσή ήπατος σε νοσοκομείο της Ρώμης.

Ο μικρός Θανάσης ταξιδεύει με τους γονείς του για την Ρώμη, όπου θα εισαχθεί στο νοσοκομείο Bambino Gesù Children’s Hospital για να υποβληθεί σε απαραίτητες εξετάσεις και να μπει στην διαδικασία της μεταμόσχευσης ήπατος.

Το ποσό για την διαδικασία της μεταμόσχευσης είναι μεγάλο, καθώς απαιτούνται εξειδικευμένες προεγχειρητικές εξετάσεις οι οποίες είναι πολυδάπανες και η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Η οικογένεια βρίσκεται πραγματικά σε δεινή οικονομική κατάσταση και ζητά τη βοήθεια όλων μας ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα έξοδα στο εξωτερικό και το παιδί να μπορέσει να θεραπευθεί.

Όποιος, λοιπόν, επιθυμεί να στηρίξει τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Η οικογένεια παραχώρησε τον τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του Θανάση και του πατέρα του και είναι ο κάτωθι:

Τράπεζα Πειραιώς

GR 6801712900006290145534895

Δικαιούχοι λογαριασμού

Ράρρας Αθανάσιος

Ράρρας Δημήτριος

Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

Ας έχουμε στο νου πως σαν λαός στηριζόμαστε στην αλληλεγγύη και στην αλληλοβοήθεια και ας προσφέρουμε οποιοδήποτε ποσό από το υστέρημά μας.

Η ομάδα του mirmidones.gr εύχεται στον μικρό μας Θανάση περαστικά και γρήγορα να βγει νικητής στον αγώνα που δίνει.

Υπάρχει η διάγνωση διαθέσιμη από την οικογένειά του για όποιον θελήσει να επιβεβαιώσει την πραγματικότητα του προβλήματος και παρακάτω ενδεικτικά μπορείτε να δείτε την τελευταία μαγνητική του μικρού Θανάση.

Πηγή : diaforetiko.gr

Πηγή: true.gr