Η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι η μεγάλη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου και φαίνεται ότι είναι ερωτευμένη με γόνο επιχειρηματικής οικογένειας.

Ειδικότερα, η 21χρονη διατηρεί σχέση με με τον Αλέξανδρο Λαρσινό, γιο του επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2018, σε ηλικία 58 ετών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, ο πρώην βολεϊμπολίστας έκλεψε την καρδιά της Νεφέλης σε κοινή παρέα που γνωρίστηκαν και έτσι η σχέση τους μετράει ήδη έναν χρόνος.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου βρίσκεται στη Βρετανία για σπουδές

 

Η Νεφέλη Λιβιεράτου βρίσκεται στη Βρετανία, λόγω των σπουδών της στο Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Σπουδών στο Bath College, καθώς δεν φαίνεται να έχει κλίση στο τραγούδι, σαν την αδερφή της Δανάη.

Ποιος είναι ο νεαρός που έκλεψε την καρδιά της Νεφέλης Λιβιεράτου

Από την πλευρά του, ο 22χρονος Αλέξανδρος, με τον οποίο είναι ερωτευμένη η Νεφέλη, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γενεύη της Ελβετίας και συγκεκριμένα στο Geneva Business School και εργάζεται την τελευταία τριετία στο Golden Yachts, όπου είναι συντονιστής προμηθειών. Έχει τελειώσει τη σχολή Μωραΐτη και από τα μαθητικά του χρόνια διακρίθηκε ως αθλητής στο βόλεϊ.

 

Σημειώνεται ότι ο νεαρός έγινε πάμπλουτος βολεϊμπολίστας, παίζοντας στην Α1 κατηγορία, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Ελβετία ήταν παίκτης και της ελβετικής ομάδας Chenois Gevena.

Παρόλο που η οικογένειά του έχει τον όμιλο Λαρσινός, ο ίδιος δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με την επιχείρηση.

Πηγή: true.gr