Η γλυκιά και έγκριτη δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1966 στο Αίγιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Της: Έπη Τρίμη

Ήταν παντρεμένη από το 1997 με τον επιχειρηματία Αλέξη Μετζελόπουλο, με τον οποίο έχουν ένα γιο τον Φάνη.

Η Νατάσα δεν το έβαλε κάτω και η ζωή της χαμογέλασε ξανά. Η ευτυχία της, ακούει στο όνομα Giovanni Faliero και το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 2,5 χρόνια! Ο γοητευτικός Τζιοβάννι με τα γαλάζια μάτια γνώρισε την πρώην βουλευτή σε ένα εστιατόριο στην Πάτρα όπου έμεναν και οι δυο. Εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της και προσπάθησε να την προσεγγίσει. Εκείνη δεν έδωσε σημασία στην αρχή, αλλά εκείνος τη διεκδίκησε και τελικά το ιταλικό ταμπεραμέντο του την κέρδισε.

Ο Τζιοβάννι είναι πετυχημένος αρχιτέκτονας και διακοσμητής και τρελά ερωτευμένος με τη Νατάσα! Η μητέρα του κατάγεται από την Πάτρα και ο πατέρας του από την υπέροχη Βενετία. Μάλιστα της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Ιταλία και εκείνη χωρίς πολύ σκέψη είπε το i do!

Η ενασχόληση με τα κοινά
Η Νατάσα Ράγιου ήταν πρώτη φορά υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2004 με την Νέα Δημοκρατία δεν εξελέγη και ήταν 5η με 12.895 ψήφους. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 εκλέχτηκε τρίτη σε ψήφους στον Νομό Αχαΐας με την ΝΔ. Στις εκλογές του 2009 απέτυχε να επανεκλεγεί βουλευτής.

Τον Οκτώβριο του 2002 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Πατρέων με τον συνδυασμό Φλωράτος για σύγχρονη πόλη.

Το συγκινητικό αντίο στη φίλη και κουμπάρα της, Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου
Η Νατάσα Ράγιου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Ήσουν και θα είσαι πάντα ο φωτεινός φάρος της ζωής μου, το σημείο αναφοράς της σκέψης και της καρδιάς μου. Είμαι τυχερή που πριν 30 χρόνια με διάλεξες για “παιδί σου” , που υπήρξες οδηγός σε όλα μου τα βήματα, που έγινες η πνευματική μητέρα του Φάνη μου.. Είμαι ευτυχισμένη που έφυγες ήσυχη ότι με αφήνεις στα καλύτερα χέρια.. Νοιώθω ευλογημένη που ήμουν ο τελευταίος άνθρωπος που είδες μίλησες, αγκάλιασες, φίλησες… Αντίο Χριστίνα μου…

Η καρδιά μου έχει ραγίσει αλλά ξέρω ότι ήθελες να είσαι με τον Μεμούλη εκεί ψηλά.. Μόνο ζηλεύω λίγο που θα κάνετε πλάκες οι τρεις σας με την Ρίκα , χωρίς εμένα..»

Πηγή: true.gr