Η διακεκριμένη χειρουργός έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της.

Τα 55 της έκλεισε χθες η Νατάσα Παζαΐτη και το ανακοίνωσε με ένα instagram post στο προσωπικό της account. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η διακεκριμένη χειρουργός μαστού, επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της σπίτι της, μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους, καθώς η καραντίνα είναι ακόμα σε ισχύ.
Η Νατάσα Παζαϊτη ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο Instagram η οποία τη δείχνει να βρίσκεται μπροστά στα αναμένα κεράκια της τούρτας της και να χαμογελά πλατιά από χαρά. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram την όμορφη προσωπική της αυτή στιγμή και όπως ήταν αναμενόμενο όλοι έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα.
Η Νατάσα Παζαΐτη έγραψε συγκεκριμένα δίπλα από την εικόνα:

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται».

Η γνωστή γιατρός τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ενεργή στα social media, προβάλλοντας όμως μόνο τη δουλειά της. Έχοντας αφιερωθεί στην ογκολογία και συγκεκριμένα στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, η κυρία Παζαϊτη αποφεύγει να κάνει δηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσουμε πως η πρώτη της συνέντευξη δόθηκε πριν από λίγο καιρό στο Queen.gr και στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίου, μια συγκινητική εξομολόγηση από καρδιάς για όλες εκείνες τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού.

Πέρσι η Νατάσα Παζαϊτη -ανήμερα των γενεθλίων της- είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που ήταν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της: τον σύζυγός της και πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον γιο της Αλέξανδρο και την κόρη της Αλίκη.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί…

Τα γενέθλια της Νατάσα Παζαΐτη μέσα στην καραντίνα


Η γνωστή γιατρός τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ενεργή στα social media, προβάλλοντας όμως μόνο τη δουλειά της.

Έχοντας αφιερωθεί στην ογκολογία και συγκεκριμένα στις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, η κυρία Παζαϊτη απογεύγει να κάνει δηλώσεις και να δίνει συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσουμε πως η πρώτη της συνέντευξη δόθηκε πριν από λίγο καιρό στο Queen.gr και στη Νατάσσα Σιδηροκαστρίου, μια συγκινητική εξομολόγηση από καρδιάς για όλες εκείνες τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού.

Πέρσι Η Νατάσα Παζαΐτη έκανε ένα συγκινητικό σχόλιο στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Intagram, γράφοντας συγκεκριμένα: «Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου»

Ένα χρόνο πριν η οικογένεια Καραμανλή πίνοντας σαμπάνια, αγκαλιασμένοι και γεμάτοι χαμόγελα ,ευχήθηκαν στην εορτάζουσα «Χρόνια πολλά».

Φέτος η ανάρτησή της ήταν λίγο διαφορετική.

Μόνη μπροστά στην τούρτα με τα αναμμένα κεράκια της, έγραψε δίπλα στο post: «Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται».

Με αυτή την εικόνα ευχήθηκε σε όλους όσοι της ευχήθηκαν: «Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις ευχές σας!»

Πηγή : queen.gr

Πηγή: true.gr