Η Ναταλία Γερμανού είναι ξανά ερωτευμένη! Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πριν μια βδομάδα ακριβώς, μέσα από την εκπομπή του Τάκη Χατζή Direct, πως υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της, μόνο… δύο χρόνια μικρότερός της. Η οικοδέσποινα του Καλύτερα Δεν Γίνεται θέλει να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τον νέο της σύντροφο, ο οποίος βρίσκεται εκτός χώρου.

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης, μέσα από το Πρωινό, ο Νίκος Παρτσώλης “φωτογράφισε” τον νέο σύντροφο της Ναταλίας Γερμανού. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν στα μέσα του 2019, είναι 52 χρονών και είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών. Μάλιστα, ο νέος της σύντροφος είναι διαζευγμένος και τόσο εκείνος όσο και η παρουσιάστρια δεν σκέφτονται καθόλου το ενδεχόμενο του γάμου.

“Όταν συναντήθηκαν, ήταν και οι δύο σε μια πολύ ωραία στιγμή τους” αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης.

Οι δυο τους έχουν μια χαλαρή σχέση, χωρίς πρέπει… Περνάνε όμορφα και την κάνει συνεχώς να χαμογελά! Το σίγουρο είναι πως αυτή η σχέση θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Μάλιστα, όσον αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Ναταλίας… μοιάζει στον πρώην της και γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Νινιό!

Πηγή: true.gr