Η Ναταλία Γερμανού δεν μασάει τα λόγια της τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και στις συνεντεύξεις της.

Σε πρόσφατη κουβέντα της με τη δημοσιογράφο Χρύσα Λύκου στο Popaganda παραδέχτηκε ότι χειρίστηκε λάθος μια πρόσφατη υπόθεση που απασχόλησε πολύ την επικαιρότητα, την γυναικοκτονία της Καρολάιν.

«Προσωπικά, θεωρώ πως κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη γιατί ήμουν σίγουρη ότι στάθηκα στη σωστή πλευρά. Έχουν υπάρξει φορές που έκανα λάθος, όπως στον χειρισμό της γυναικοκτονίας της Καρολάιν. Στην υπόθεση αυτή ένιωθα να ακροβατώ διαρκώς σε ένα σχοινί και θεωρώ ότι κάποιες φορές το σχοινί αυτό έσπασε. Έκανα λάθη σε αυτή την υπόθεση, όμως ξέρεις κάτι; Δεν υποστήριξα ποτέ ότι είμαι ένα θεϊκά φτιαγμένο πλάσμα. Δεν φοβάμαι να πω συγγνώμη και να πάρω την ευθύνη.

Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να αφουγκράζεται το τι γίνεται γύρω του, μου είναι αδύνατον να είμαι αναίσθητη. Μεγάλωσα έχοντας στο μυαλό μου την αξία της ενσυναίσθησης. Σαφώς και κάνω μια ψυχαγωγική εκπομπή στο κανάλι που είμαι, όμως ευτυχώς μπορώ πλέον να μιλάω και για πράγματα που με απασχολούν, μιας και καλώς ή κακώς δεν ζούμε σε μια ροζ φούσκα, πώς να το κάνουμε;» τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr