Η Νάντια Μπουλέ, υποδέχτηκε πριν λίγες μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και διανύει τις πρώτες μέρες με την μικρή στο σπίτι

Η νέα μαμά, το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Ιουλίου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντάς μας πόσο κουρασμένη είναι από τον θηλασμό της μικρής της και τα ατελείωτα ξενύχτια.

Και μπορεί να είναι κουρασμένη όμως η γλυκιά μαμά το απολαμβάνει!


Η ίδια σχολίασε το βίντεο που δημοσίευσε γράφοντας με χιούμορ: «Πόσα φίλτρα χρειάζονται για να δείχνω άνθρωπος αυτές τις μέρες;»!

Μετά τη γέννηση του μωρού της ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν ροζ μπαλόνια και την οποία συνόδευε ουσιαστικά με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στην κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα, στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα υπέροχα ροζ μπαλόνια από το μαιευτήριο, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω θα την ρωτήσω τι είν’ αυτό, τι ειν’ αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr