Την πρώτη της ανάρτηση στο instagram έκανε πριν λίγα λεπτά η Νάντια Μπουλέ, τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Η ηθοποιός που την περασμένη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “Αγγελική”, την περασμένη Παρασκευή 16 Ιουλίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέαστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ

Μέχρι σήμερα ωστόσο, η ίδια δεν είχε κάνει καμία δήλωση για το ευτυχές γεγονός ενώ ακόμα και η έξοδό της από το μαιευτήριο έγινε αθόρυβα και υπό άκρα μυστικότητα.

Πριν λίγα λεπτά ωστόσο, η Νάντια Μπουλέ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μερικά ροζ μπαλόνια που κοσμούν το σαλόνι της και έγραψε: “Περπατώ κι όπου με βγάλει θα σταθώ. Θα σταθώ σε μια πόλη πιο μεγάλη και στο πιο μικρό χωριό. Θα βαδίσω όλους τους δρόμους κι όταν λίγο κουραστώ θα πατήσω όλους τους νόμους την απάντηση να βρω. Κι αν την βρω
θα την ρωτήσω τι είν’ αυτό, τι ειν’ αυτό που μπορώ να σου χαρίσω πώς μπορώ να χαριστώ. Κι αν μου πει πως δε σου φτάνω θα ντραπώ και θα πω ότι ξέρω πως δεν κάνω μα θα κάνω ό, τι μπορώ.
[τραγούδι: Αύριο/Αλκίνοος Ιωαννίδης]”.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού τους.


Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά τον τοκετό.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr